top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Square Enix onthult Outriders Worldslayer

Square Enix onthulde vandaag Outriders Worldslayer een gigantische upgrade voor Outriders. Outriders Worldslayer is een brute co-op looter-shooter voor 1 - 3 spelers in een origineel, donker sci-fi-universum, waarin je kunt kiezen uit vier klasses om je eigen Outrider te maken. Begin met de originele Outriders-campagne of gebruik de nieuwe Level 30 Boost om direct in de Wordslayer-content te springen en je reis over de dodelijke planeet Enoch met een volledig uitgeruste Outrider te beginnen.Neem het op tegen Ereshkigal, de dodelijkste Altered ooit, en strijd voor het overleven van de mensheid. Na de overwinning op Ereshkigal zal de speler nog grotere gruwelen moeten overwinnen in de ultieme eindspel-ervaring, die zich afspeelt in de oude ruïnes van Tarya Gratar.

Outriders Worldslayer combineert agressieve vuurgevechten met brute krachten en een arsenaal steeds gestoordere wapens en uitrustingssets. Outriders Worldslayer biedt vele uren slopende gameplay van een van de beste shooter-ontwikkelaars in de industrie - People Can Fly.


Outriders Worldslayer verschijnt op 30 juni 2022 voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Epic Games Store, Windows Store, Google Stadia en Nvidia GeForce Now.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comentarios


bottom of page