top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Square Enix onthult nieuwe “Main Theme Trailer” van The Centennial Case: A Shijima Story

Ssuare Enix onthulde vandaag een nieuwe Main Theme-trailer van The Centennial Case: A Shijima Story, een meeslepende live-action mystery-adventure die op 12 mei verschijnt voor PS5, PS4 , Nintendo Switch en PC.


Op de achtergrond van de nieuwe trailer klinkt de main theme-muziek “Drifting Fruit English Ver.” van componist Yuki Hayashi (Dragon Quest: The Adventure of Dai-game en -anime-serie). Yuki Hayashi heeft zijn ervaring in verschillende vormen van entertainment gebruikt om gameplay met drama te verbinden en dit meeslepende live-action mystery-adventure tot leven te wekken. Tijdens het oplossen van het mysterie reizen spelers door verschillende tijdperken die in The Centennial Case: A Shijima Story elk hun eigen muziek hebben gekregen.


De nieuwste trailer onthult ook tien van de hoofdrolspelers, inclusief Nanami Sakuraba als hoofdpersonage Haruka Kagami, Yuta Hiraoka als Eiji Shijima, de tweede zoon van de Shijima-familie, en vele anderen, die elk verschillende rollen spelen als onderdeel van het multi-role-systeem van de game. Tijdens het oplossen van het mysterie van de noodlottige Shijima-familie, kunnen spelers de acteurs van dit raadselachtige Japanse avontuur in verschillende tijdperken als verschillende personages tegenkomen.

The Centennial Case: A Shijima Story is geregisseerd door Koichiro Ito (Metal Gear Solid V) en geproduceerd door Junichi Ehera (NieR:Automata), met filmwerk van Yasuhito Tachibana (van de Netflix-serie The Naked Director). Het verhaal draait om de noodlottige Shijima-familie, die gedurende de afgelopen eeuw te maken kreeg met een reeks onverklaarbare sterfgevallen in hun familie. Als de mystery-romanschrijver Haruka Kagami moeten spelers hun logisch denkvermogen gebruiken om de waarheid te ontdekken achter vier moordzaken die de afgelopen honderd jaar in het Shijima-huishouden plaatsvonden. Bijt je vast in dit toegankelijke mystery-verhaal, ontdek de waarheid en onthul de dader!


Speler kunnen The Centennial Case: A Shijima Story pre-orderen voor PC. Wie de game aanschaft voor 19 mei ontvangt de basisgame, The Centennial Case: A Shijima Story BEHIND THE SCENES, met 50 minuten aan interviewbeelden, en de ‘The Centennial Case: A Shijima Story’ mini-soundtrack die is gecomponeerd door Yuki HayashI, Daiki Okuno, Ryoshi Takagi, Shuichiro Fukuhiro en Shogo Yamashiro.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page