top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Square Enix kondigt 'Endwalker' aan, de nieuwste uitbreiding voor Final Fantasy XIV Online

Square Enix onthulde vandaag Endwalker, het langverwachte vierde uitbreidingspakket voor Final Fantasy XIV Online, de bekroonde MMO met meer dan 20 miljoen geregistreerde spelers.

Endwalker is gepland voor een release in het najaar van 2021 voor PC, PS4 en PS5 en levert de climax van het ‘Hydaelyn and Zodiark’-verhaal, waarin de Warriors of Light grotere rampen dan ooit moeten overwinnen tijdens een reis naar de uithoeken van Hydaelyn en zelfs de maan. Endwalker vormt niet alleen het slot van het langlopende verhaal dat begon met A Realm Reborn™, maar markeert ook een nieuw begin voor de geliefde MMO door de basis te vormen voor nieuwe avonturen waar langdurige fans en nieuwe spelers samen van kunnen genieten.


Endwalker maakt zijn debuut tijdens de allereerste “ Final Fantasy XIV Announcement Showcase”, waarin producer en director Naoki Yoshida een verbluffende nieuwe trailer presenteerde die de achtergrond schetst van dit nieuwe hoofdstuk in het epische verhaal van Final FantasyXIV Online epic.

Tijdens de show onthulde Yoshida ook de komende PlayStation 5-console-versie van Final FantasyXIV Online, waarvan de open beta gelanceerd zal worden op 13 april 2021. De PlayStation 5-versie bevat tal van upgrades ten opzichte van de PlayStation 4-versie, inclusief significant verbeterde frame-rates, snellere laadtijden, 4K-resolutie en meer. Spelers met een FFXIV-service-account waarop de PlayStation 4-versie is geregistreerd, kunnen de PlayStation 5 Upgrade-versie vanaf het begin van de open beta-versie zonder extra kosten downloaden en spelen, terwijl nieuwkomers de game op de PlayStation 5 kunnen ervaren via de Free Trial. De volledige versie van de game komt na het einde van de open beta voor de PlayStation 5 beschikbaar. Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page