top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Square Enix en Luminous Productions presenteren nieuwe story trailer van Forspoken

Square Enix heeft een nieuwe story trailer onthuld van Forspoken. Ook werd bekendgemaakt dat deze debuuttitel van Luminous Productions in de lente van 2022 zal verschijnen. De nieuwe beelden toonden meer details over hoofdpersoon Frey, een onbehouden, ruige maar ook straatwijze jonge vrouw die onder moeilijke omstandigheden is opgegroeid in New York City.

De nieuwe trailer toont spelers ook meer van de op magie gebaseerde gevechten van Forspoken en de snelle, dynamische bewegingen die een belangrijke rol spelen in de gameplay. In de loop van haar avontuur leert Frey tientallen verschillende soorten magie en machtige spreuken gebruiken, en deze zullen goed van pas komen tijdens haar reis door het even prachtige als gevaarlijke land Athia. Frey’s quest voert haar naar verschillende omgevingen waar ze met een magische vorm van parkour doorheen kan bewegen. Deze dynamische en acrobatische bewegingen, die worden versterkt door Frey's mystieke vaardigheden, laten haar op een magische, snelle en vloeiende manier door de uitgestrekte landschappen van Athia stromen, zippen en zweven.


De trailer toont ook andere belangrijke personages van Forspoken, inclusief Frey’s metgezel ‘Cuff’, een magische, levende armband met de stem van acteur Jonathan Cake (Stargirl), die Frey helpt haar weg te vinden door de uitgestrekte landschappen van Athia. Spelers maken ook kennis met Tanta Sila, een gek geworden, kwaadaardige heerser die geldt als de sterkste en meest formidabele matriarch van Athia, en op explosieve en spectaculaire wijze in gevecht raakt met Frey. Tanta Sila is geacteerd en ingesproken door actrice en muzikante Janina Gavankar (True Blood), en haar debuut geeft spelers een indruk van de formidabele vijanden die ze in Athia kunnen verwachten. Daarnaast verschijnen Keala Settle (The Greatest Showman) en Monica Barbaro (Top Gun: Maverick) in de trailer als Johedy en Auden, bewoners van Athia die vriendschap sluiten met Frey en haar tijdens haar reis ondersteunen.

De game komt in de lente van 2022 naar PC en PS5.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page