top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Square Enix en Disney maken bekend dat Kingdom Hearts IV in ontwikkeling is

Als onderdeel van het 20-jarige jubileum van de Kingdom Hearts-franchise, hebben Square Enix en Disney onthuld dat ze zijn begonnen aan de ontwikkeling van Kingdom Hearts IV, het nieuwste deel in de geliefde RPG-serie. Daarnaast werd een gloednieuwe mobile game aangekondigd: Kingdom Hearts: Missing Link.


n de aankondigingstrailer maakt Sora een triomfantelijke terugkeer met een nieuwe look en een epische nieuwe verhaallijn genaamd "Lost Master Arc". De trailer toont hoe Sora het opneemt tegen een gigantische vijand in Quadratum, een enorme stad in een prachtige, realistische wereld, zoals die nooit eerder is vertoond in de KINGDOM HEARTS-serie. Daarnaast toont de trailer beelden van Sora's beroemde metgezellen Donald en Goofy, naast de eerste verschijning van Strelitzia, een mysterieus nieuw personage dat Sora in deze vreemde nieuwe setting ontmoet.Fans kunnen ook uitkijken naar Kingdom Hearts: Missing-Link, een gloednieuwe game voor iOS- en Android-apparaten. Dit nieuwe avontuur laat spelers in zowel het rijk van Scala ad Caelum als in de echte wereld tegen de Heartless strijden en een nieuw, origineel verhaal ontdekken. Een gesloten betatest is gepland voor 2022


Square Enix en Disney hielden het Kingdom Hearts 20th Anniversary-evenement in Tokio, Japan, waar ze samen met fans de 20 jaar van de geliefde franchise vierden en het publiek een eerste blik boden op wat de toekomst zal bieden. Het evenement omvatte ook een livemuziekoptreden, een showcase van glas-in-loodkunstwerken en podiumpresentaties van Tetsuya Nomura, de director van de serie, Yoko Shimomura, de componist van de serie, en andere ontwikkelaars van het team. Fans kunnen foto's van het evenement bekijken op de officiële sociale kanalen. Op een later moment wordt ook een video-opname van het evenement gedeeld.


Bron: Persbericht


© Game4Me

コメント


bottom of page