top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Square Enix Collective kondigt Circuit Superstars-samenwerking aan met BBC Top Gear

Square Enix, en Original Fire Games werken samen met BBC Studios en Top Gear voor de komende race-game CIRCUIT SUPERSTARS. De samenwerking begint met een speciale online versie van de “Star in a Reasonably Fast Car”-feature van het programma! Deze hoogst vermakelijke videoserie begint op 9 september en toont hoe sterren uit motorsport, esports en Youtube presteren op de CIRCUIT SUPERSTARS-versie van de Top Gear ‘Test Track’.


Tot de eerste deelnemers van de volledige lijst, die beroemdheden uit de motorsport- en esports-wereld bevat, behoren IndyCar en voormalig FORMULE 1-coureur Romain Grosjean en FORMULE 1-ster Lando Norris, naast teamgenoten van zijn Quadrant esport-team.

Deelnemers kunnen zich een weg naar de top van het iconische klassement racen om als kampioen gekroond te worden met de heerlijk pakkende titel: "BBC Top Gear x Circuit Superstars Star in a Reasonably Fast Car Invitational 2021"... of kortweg "BBCTGxCSSIARFCI2021".


Het commentaar voor zowel de oefensessies als de hot laps wordt verzorgd door Jack Nicholls, de onmiskenbare stem van motorsport. De stem van Nicholls is onder andere te horen bij BBC Radio 5 Live, FORMULA 1 en Formula E, en bij de Netflix-serie FORMULA 1: Drive to Survive.
De Top Gear Test Track maakt deel uit van CIRCUIT SUPERSTARS wanneer deze game later dit jaar verschijnt - zodat spelers zelf kunnen proberen om beter te presteren dan de sterren van het programma!

Na de lancering zal nog meer speciaal ontwikkelde Top Gear-content voor CIRCUIT SUPERSTARS verschijnen - daarover volgen later meer details!
CIRCUIT SUPERSTARS verscheen afgelopen maart in vroegtijdige toegang op Steam en heeft sindsdien al een flinke schare fans opgebouwd. Ondertussen werkt het ontwikkelteam van Original Fire Games in Vancouver hard verder om een zo gepolijst en stabiel mogelijke race-ervaring te bieden wanneer de game later dit jaar voor verschillende platformen verschijnt.


CIRCUIT SUPERSTARS verschijnt in 2021 voor PC, Xbox en PlayStation en is momenteel beschikbaar in vroegtijdige toegang op Steam.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page