top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Spring op je board in Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Na maanden wachten is het eindelijk zover: Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, de videogame die spelers waanzinnige skateboard-combo’s laat uitvoeren zonder van de bank te komen, is vanaf vandaag verkrijgbaar. Nu kunnen fans zelf de G.O.A.T (Greatest Of All Time) worden met Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 op PC, PS4 en Xbox One.

Om de opnieuw uitgebrachte game te vieren, heeft Activision het iconische Warehouse-level uit de game in het echt nagebouwd, zodat Tony er werkelijk in kan skaten. Bekijk deze epische scene die toont hoe Tony voor het eerst in deze nostalgische setting gaat shredden.
VANS was aanwezig om het gehele proces vast te leggen. Bekijk de speciale achter-de-schermen video van het namaken van het Warehouse level hier. De eerste twee legendarische games van de franchise worden opnieuw uitgebracht in één prachtig pakket, waarin alle originele levels, OG pro-skaters en tricks worden gecombineerd met nieuwe manieren om te spelen, nieuwe pro-skaters om uit te kiezen en nieuwe muziek. En ja, ook Create-A-Park en Create-A-Skater! De Create-A-Park-mode biedt dit keer toegang tot een uitgebreide editor die nieuwe aanpassingen mogelijk maakt. Spelers kunnen hun skate-parks online delen met vrienden en hun skaters aankleden met vele aanpassingsopties. De remasters bieden extra doelen en uitdagingen om de gameplay boeiender dan ooit te maken.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Commentaires


bottom of page