top of page
  • Game4Me

Speel nu het F2 2020-seizoen na in F1 2020

Nadat het 2020 FIA Formula 2 Championship het spannende laatste raceweekend beleefde in Bahrein, biedt Codemasters vandaag spelers de mogelijkheid om de geschiedenis te herschrijven met een gratis F2 2020-seizoensupdate voor F1 2020, de officiële videogame van het FIA 2020 FORMULE ONE WORLD CHAMPIONSHIP . Spelers kunnen nu racen met de volledige line-up van 2020, inclusief alle 11 teams, wagens en coureurs, waaronder de nieuwe FIA Formula 2-kampioen Mick Schumacher.
De F2-game-variant bootst de tegenhanger uit de echte wereld na met 12 weekenden die elk uit twee races bestaan. De eerste, bekend als de hoofdrace, volgt een standaardformaat, waarbij de startposities van de coureurs worden bepaald door hun kwalificatietijden en de 10 hoogst geplaatste coureurs punten krijgen. Tijdens de tweede race, genaamd Sprint Race, strijden de achtst hoogst geplaatste coureurs van de eerste race in omgekeerd volgorde in een kortere race, waarna een lager aantal punten wordt verdeeld. Bij beide races wordt de snelste ronde beloond met twee extra punten.


F1 2020 is de meest uitgebreide F1-game tot op heden. Met twee nieuwe circuits, de introductie van de driver-manager-feature, My Team, verbeterde on-track-opties en meer, bedient F1 2020 alle race-fans, van alle niveaus.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page