top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Speel de visuele novelle van Ghostwire: Tokyo vanaf vandaag gratis op PS5

Tango Gameworks en Bethesda kondigen vandaag met trots de launch aan van de visuele novelle Ghostwire: Tokyo – Prelude, gratis voor alle PlayStation 5 (PS5)- en PlayStation 4 (PS4)-bezitters. Spelers die gebruikmaken van Steam of de Epic Games Store kunnen de prelude vanaf 8 maart 2022 gratis ervaren.


Duik dieper in de wereld van Ghostwire met Ghostwire: Tokyo – Prelude. In deze spannende visuele novelle onderzoek je samen met de mysterieuze KK en zijn bovennatuurlijke detectives een vreemde verdwijning. Maar tijdens dat onderzoek stuiten jullie op een nog veel duisterdere zaak. Je kunt op verschillende manieren reageren op KK's handlangers en zo hun verhalen vormgeven in deze unieke prequel van Ghostwire.



Ghostwire: Tokyo is een actie-avontuur waarin je met het krachtige Ethereal Weaving vecht tegen de gevaarlijke Hannya en zijn volgelingen, de Visitors, die Tokio hebben ingenomen. Deze bovennatuurlijke wezens struinen door de verbluffende wereld van Ghostwire en zorgen voor een adembenemende sfeer die gezien kan worden als een liefdesverklaring aan Tokio, met al haar bijzonderheden en geheimen. Als je de Deluxe Edition van Ghostwire: Tokyo pre-ordert in de PlayStation Store krijg je op 22 maart 2022 al toegang tot de game. Verder ontvang je het Streetwear-outfitpack, de Shinobi-outfit en het Kunai-wapen. Ghostwire: Tokyo is wereldwijd verkrijgbaar voor PS5 en PC op 25 maart.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page