top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Speel als de grootste kampioenen in Tennis World Tour 2

Nu de release van Tennis World Tour 2 snel dichterbij komt, onthullen NACON en Big Ant Studios met plezier alle 38 spelers die in de game beschikbaar zijn. De tennissimulatie verschijnt op 24 september voor PC, PS4 en Xbox One, en op 15 oktober voor Nintendo Switch. Tennis World Tour 2 laat je spelen als de grootste kampioenen in de wereld van tennis. Tennis World Tour 2 biedt een indrukwekkende lijst van spelers, van Rafael Nadal tot Ashleigh Barty, Roger Federer en "legendes" als Marat Safin en Gustavo Kuerten (beschikbaar bij pre-orders van de game).

Tennis World Tour 2 biedt spelers de meest uitgebreide ervaring:

  • Felbegeerde nieuwe functies: de mogelijkheid om dubbelspel te spelen met maximaal 4 spelers tegelijk, zowel lokaal als online, een competitieve mode, een verbeterd serveersysteem en een nieuwe manier om slagen te timen

  • Realistischer: meer animaties garanderen een soepeler gameplay-verloop

  • Diverse game-modes: Career, Quick Match, Online, Tournament, Ranked Match en Tie Break Tens – er zit voor elk type speler iets bij

  • Diverse officiële tennisbanen: Manolo Santana van de Mutua Madrid Open, de OWL ARENA van Halle en de 3 velden van Roland-Garros: Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen en Simonne-Mathieu.

Met zijn realistische gameplay en de kans om als de grootste tennissterren deel te nemen aan wereldberoemde competities is Tennis World Tour 2 is de perfecte simulatie voor zowel tennisfans als veeleisende gamers.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Commentaires


bottom of page