• Game4Me

Solstice of Heroes keert terug in Destiny 2

Solstice of Heroes keert terug in Destiny 2. Dit gratis evenement is beschikbaar voor alle Destiny 2-spelers en loopt van 11 augustus tot 8 september. Tijdens dit in-game event kunnen spelers een quest van Eva Levante voltooien en een gratis Solstice of Heroes-muziektrack ontgrendelen. Deze muziektrack kunnen spelers daarna claimen door online in te loggen op hun Bungie Rewards-account. 

Solstice of Heroes brengt ook de European Aerial Zone (EAZ) terug. Hier nemen Guardians het op tegen de Hive, de Cabal en de Fallen. Zodra spelers de vijanden hebben verslagen, maken ze kans op het Solstice of Heroes-armor.

Spelers die hun Power Level willen verhogen, kunnen Solstice Key Fragments verzamelen om Solstice Packages te ontgrendelen. Deze bevatten Powerful gear en nieuwe armor upgrades. Solstice of Heroes brengt ook twee Triumphs, die meetellen voor je progressie in de huidige Moments of Triumph. 


Bij Tess Eververse in de Tower zijn ook nieuwe Universal Ornaments, een nieuwe finisher, nieuwe accessoires en nieuwe emotes beschikbaar. Met Universal Ornaments ziet Legendary armor eruit als een Solstice armor, inclusief een subclass-specific glow. 


Bron: Persbericht


© Game4Me


© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now