top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Snow Brawl event Tom Clancy’s Rainbow Six Siege nu speelbaar

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onthult Snow Brawl, een tijdelijk in-game event dat vanaf nu speelbaar is tot en met 4 januari 2022. Snow Brawl introduceert een gamemodus waarin spelers de vlag van het andere team veroveren en deze terug moeten brengen naar hun eigen basis om punten te scoren.

Uitgerust met oneindig veel sneeuwballen als primaire wapen en de Snowblast Launcher als secundaire wapen, ervaren spelers een ijskoud duel in een vernieuwde versie van de map Chalet. Vlaggen vallen op de grond als de drager uitgeschakeld wordt of als de drager de vlag zelf plaatst. Het is mogelijk om gevallen vlaggen op te pakken en zo terug te keren naar de eigen basis. Na drie keer geraakt te zijn is een speler af en respawnt deze weer in de game. Er zijn een aantal boosts beschikbaar zoals, loopsnelheid, fire rate en health packs. Het team dat na 10 minuten over de meeste punten beschikt wint. Bij een gelijkspel begint overtime, waarbij het team dat als eerst een punt scoort wint.
In Snow Brawl kunnen spelers vechten als The Blue Blades met Operators Ash, Blackbeard, Buck, Montagne en Osa of The Orange Blizzard met Operators Castle, Frost, Rook, Thorn en Vigil.

De Snow Brawl-collectie bevat 45 winterse items zoals uniformen, hoofddeksels, wapenskins en Operator Cards voor Operators in het team Orange Blizzards of de Blue Blades. Snow Brawl introduceert ook de Snowflake Bundle, met een unieke wapenskin, een attachment skin, charm en achtergrond. De Snow Brawl Collection packs zijn te verkrijgen door het behalen van de Event Challenges of door ze aan te kopen voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown. Een gratis Collection pack wordt cadeau gedaan aan alle spelers die inloggen op de game gedurende het Snow Brawl-evenement, en één extra per week bij het halen van de wekelijkse uitdagingen. De items uit de collectie zijn ook beschikbaar als individuele bundels van 1.680 R6 Credits.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page