top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Sniper Elite 5 richt vizier op release in 2022

Rebellion heeft vandaag onthuld dat zijn bekroonde Sniper Elite-franchise in 2022 terugkeert met de release van Sniper Elite 5. Sniper Elite 5 verschijnt tegelijk op Xbox One, Xbox Series X|S en PlayStation 4 & 5. In de game reist de elite-scherpschutter Karl Fairburne naar het Frankrijk van 1944 om Operation Kraken te stoppen.
Als onderdeel van een geheime operatie van de Amerikaanse Rangers om de Atlantikwall-fortificaties langs de kust van Bretagne te verzwakken, legt Karl contact met het Franse verzet. Al snel ontdekken ze een geheim nazi-project dat de oorlog dreigt te beëindigen voordat de geallieerden Europa kunnen binnenvallen: Operatie Kraken. Het is Karls missie om de hooggeplaatste nazi-officieren uit te schakelen en Operatie Kraken voor eens en altijd te beëindigen.

De nieuwe game maps zijn de grootste en spannendste uit de geschiedenis van de franchise en gebaseerd op echte locaties uit het Frankrijk van 1944. Daarbij biedt het nieuwe traversal-systeem spelers meer mogelijkheden om doelwitten naar eigen inzicht uit te schakelen. Dankzij de verbeterde coöperatieve gameplay-opties is het nu ook interessanter dan ooit om dit samen met een vriend te doen.

Sniper Elite 5 bouwt voort op de ongeëvenaarde tactische sniping-ervaring waar de franchise om bekendstaat, compleet met realistische kogelballistiek en verbeterde kill-cam die deze genrebepalende functie naar een hoger niveau tilt. Met de nieuwe aanpassingsopties kunnen spelers geweren, andere wapens en munitie aanpassen aan elke missie en speelstijl.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page