top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Smurf dit najaar in een groots nieuw 3D-avontuur met De Smurfen – Mission Vileaf

Mindscape, Microids en IMPS onthullen vandaag nieuwe info over De Smurfen - Mission Vileaf, ontwikkeld door OSome Studio (bekend van Asterix & Obelix XXL Romastered en Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir). De Smurfen - Mission Vileaf is een 3D-platform / avonturenspel dat zich afspeelt in de charmante wereld van de Smurfen. De game is vanaf 25 oktober verkrijgbaar voor PC, PS4, Xbox One en Switch.


In zijn donkere laboratorium heeft de gemene tovenaar Gargamel een formule ontdekt waarmee hij een kwaadaardige plant kan maken: genaamd Vileaf. Deze plant produceert zogeheten “Viletrap”-zaden, die Smurfen kunnen aantrekken en ze in plantvallen kunnen opsluiten! Maar deze Viletrap-planten vormen ook een groot gevaar voor het bos, omdat ze zeer giftig zijn, vooral voor de Sarsaparilla-velden!

Om deze vreselijke situatie op te lossen, besloot Grote Smurf een aantal van zijn mede-Smurfen te vragen om hem te helpen de ingrediënten te vinden voor een tegengif dat krachtig genoeg is om de Vileaf voor eens en voor altijd uit te roeien. En zo de planten te genezen die door deze vloek zijn getroffen. Het topsmurfenteam, bestaande uit Smurfin (Smurfette), Potige (Hefty), Brilsmurf (Brainy) en Koksmurf (Chef), gaan op avontuur om deze missie te voltooien. Met al deze 4 personages kan in de loop van het spel worden gespeeld.


Om hen te helpen bij hun zoektocht, kunnen onze Smurfhelden vertrouwen op een heel handig stuk gereedschap, genaamd de Smurfizer. Dit is een revolutionaire uitvinding van Klussmurf (Handy). Met de Smurfizer kunnen de Smurfen de vijanden die ze tegenkomen uit de weg ruimen. Deze speciale uitrusting zal de ontdekkingsreis van onze helden door de verschillende omgevingen van het spel vereenvoudigen, of het nu in het bos, de moerassen of zelfs op de gevaarlijkste plek van allemaal is: het laboratorium van Gargamel!


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page