top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Sla je slag met de Clubhouse Pass en op de nieuwe Detroit Golf Club-golfbaan in de nieuwste PGA TO

2K en HB Studios maken vandaag de PGA TOUR 2K21 Clubhouse Pass* bekend, een voortdurende live service met daarin nieuwe clubs, nieuwe uitrustingen en nieuwe MyPLAYER-aanpassingen die spelers kunnen verdienen en vrijspelen. Seizoen 1 van Clubhouse Pass is nu verkrijgbaar** en loopt vanaf 3 december 2020 tot en met 3 maart 2021. Naast de Clubhouse Pass is er nu ook een gloednieuwe gratis golfbaan beschikbaar voor alle spelers: de Detroit Golf Club.

In seizoen 1 van de Clubhouse Pass zit de mogelijkheid om 75 levels aan uitrusting, VC en cosmetische items vrij te spelen, om je status mee te showen. Alle spelers ontvangen XP in alle modi om zo alle 75 levels van de Clubhouse Pass vrij te spelen. En met drie maanden aan verse content zijn er veel nieuwe clubs, kleding en VC-beloningen vrij te spelen. Dit zijn de drie tiers in de Clubhouse Pass:

  • Gratis: In deze tier ontvang je 15 van de 75 levels gratis in seizoen 1. Bij elke vijf levels ontvang je een gratis beloning.

  • Premium Pass (€7,99): Krijg toegang tot alle 75 levels aan beloningen.

  • Premium+ Pass (€14,99): Toegang tot alle 75 levels aan beloningen, plus je slaat de eerste 20 levels over en ontvangt direct de beloningen.

De Detroit Golf Club-golfbaan debuteert op 3 december. Na de opening in 1899 is Detroit Golf Club uitgegroeid tot de thuisbasis van de Rocket Mortgage Classic in 2019, het eerste PGA TOUR evenement dat ooit gehouden is in Detroit.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page