top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Session: Skate Sim nu verkrijgbaar

Nadat de game al een flinke fanschare opbouwde tijdens de vroegtijdige toegang-periode op Xbox en pc, is de volledige versie van Session: Skate Sim nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4 en PC (Steam, Epic).


Bekijk hier de launch trailerMet meer dan 85% positieve reviews op Steam, is Session: Skate Sim al warm ontvangen door vele gamers, die inmiddels weten dat dit niet ‘zomaar’ een skateboarding-game is. Het betreft namelijk een zeer realistische simulatie van de skateboardingwereld en bijbehorende cultuur. De ontwikkelstudio Crea-ture, die bestaat uit negen gepassioneerde ontwikkelaars, heeft vele iconische skate-spots in de VS gereproduceerd, waaronder de beste plekjes in Philadelpia, New York en San Francisco.

Het hoge niveau van realisme wordt bereikt door innovatieve gameplay, waarbij de twee sticks elk een voet vertegenwoordigen, en geavanceerde physics. Skaters kunnen de sensaties die ze kennen van het echte skaten in de game-wereld ervaren en blijven oefenen om steeds beter te worden, net als in het echt.


Spelers kunnen kiezen uit 16 beroemde skaters om de tricks van hun helden levensecht na te doen en ze te volgen door de verschillende missies van de campaign-mode.


De video-editor is één van de belangrijkste features van de game en laat spelers al hun beste moves vastleggen. Vervolgens kunnen spelers aan de slag met vele toffe opties, zoals het 90s-filter, om coole clips te maken en met anderen te delen.


Bron: Persbericht


© Game4Me


bottom of page