top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Season of the Chosen nu beschikbaar in Destiny 2

Season of the Chosen is vanaf nu beschikbaar in Destiny 2. In Seizoen 13 kunnen spelers krachtige nieuwe Legendary en Exotic gear verdienen, nieuwe en terugkerende Strikes spelen en met de Hammer of Proving tegen de Cabal vechten in de nieuwe seizoensgebonden activiteit ‘Battlegrounds’. Het seizoen duurt tot 11 mei.

In Season of the Chosen nemen Guardians het op tegen krijgers van Caiatl, de dochter van Calus en leider van de Cabal. Dit doen spelers in een nieuwe matchmade activiteit voor drie spelers genaamd ‘Battlegrounds’. Aan het begin van Seizoen 13 keren de ‘Devil’s Lair’ en ‘Fallen S.A.B.E.R.’ Strikes terug uit de originele Destiny. Later in het seizoen krijgen spelers ook toegang tot de nieuwe ‘Proving Grounds’ Strike. In deze Strike nemen spelers het op tegen de beste krijgers van de Cabal om zo het lot van de Last City te bepalen.


Bezitters van een season pass krijgen direct toegang tot een Exotic genaamd Ticuu’s Divination. Deze boog kan meerdere Solar-pijlen opladen en afvuren met multi-target-tracking. Spelers met een season pass krijgen ook de nieuwe Seasonal Praefectus Armor Set. Alle spelers krijgen toegang tot meer dan 25 Exotic, Legendary en rituele wapens.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page