top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Saints Row : tweede DLC-uitbreiding & grote update nu verkrijgbaar

Deep Silver en Volition lanceren vandaag de tweede DLC-uitbreiding voor Saints Row. Deze volgt op een grote gratis update die het Boot Hill District van de game transformeert en een veelgevraagde Cheats-app toevoegt voor extra chaos. Doc Ketchum’s Murder Circus is de tweede van drie DLC-uitbreidingen die deze zomer verschijnen. Deze uitbreiding introduceert een nieuwe, opzichzelfstaande solo-mode met een horde-achtige gameplay-loop in de gevaarlijke omgeving van Doc Ketchums ondergrondse game-show. De DLC levert 4 nieuwe speelbare personages, met elk unieke vaardigheden. Doc Ketchum’s Murder Circus is nu te koop en inbegrepen bij de Saints Row Expansion Pass.



New Birmingham Island is een door de Doc beheerste, griezelige circusversie van het Boot Hill District. Dit aangepaste gebied is beschikbaar voor alle spelers, als onderdeel van een gratis grote update met onder andere een nieuwe Cheat App en diverse quality of life-verbeteringen en opgeloste problemen. Overzicht Saints Row-update:

  • Doc Ketchum’s Murder Circus DLC is nu verkrijgbaar voor Expansion Pass-bezitters en apart te koop

  • In juni verscheen een gratis Boot Hill-update voor alle spelers, die het volgende leverde:

    • Een visuele transformatie van het Boot Hill District met nieuwe dingen om te ontdekken

    • De nieuwe Cheats App met 20 cleane en 18 dirty cheats

    • Nieuwe cosmetics & items, zoals de Pony Tail en Doc’s Medicine Cart Horse

    • Quality of life-verbeteringen voor Missions, Criminal Ventures, Side Hustles, Skills en meer

Na de twee DLC-pakketten The Heist and the Hazardous en Doc Ketchum’s Murder Circus, verschijnt in augustus de derde, laatste en grootste uitbreiding voor Saints Row – A Song of Dust and Ice. Alle Expansion Pass-pakketten zijn ook apart te koop. Bekijk de prijzen op het platform waar je de game op speelt.


Bron: Persbericht


© Game4Me


bottom of page