top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Saints Row keert terug naar de Nintendo Switch

Deep Silver maakt vandaag bekend dat Saints Row:IV- Re-Elected vanaf 27 maart verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch en vanaf nu beschikbaar is voor pre-orders. De Nintendo Switch-versie van het hooggeprezen Saints Row IV wordt geleverd inclusief maar liefst 25 DLC-pakketten. Saints Row-fans die de fysieke versie pre-orderen bij deelnemende winkels krijgen een geweldige Saints Row Presidential Pin Badge Set* cadeau.


Als president van de Verenigde Staten van Amerika, moet jij alle mensen op aarde redden. Wanneer de baas van de Saints is verkozen tot president van de VS, is dat voor de Saints nog maar het begin.

Na een rampzalige buitenaardse invasie op aarde, geleid door de kwaadaardige Overlord Zinyak, zijn de Saints verplaatst naar een bizarro-Steelport-simulatie. Met behulp van zowel oude als nieuwe vrienden, alsmede een flink arsenaal superkrachten en vreemde wapens, gaan ze de strijd aan om de mensheid uit de mentale klauwen van Zinyak te bevrijden.

De Saints hebben een lange weg afgelegd: van het crackhouse, via het penthouse naar het Witte Huis – maar nu is het jouw taak om de wereld te bevrijden van Zinyak en zijn buitenaardse leger en de planeet te redden in de waanzinnigste open-wereld-game ooit, voor het eerst speelbaar op de Nintendo Switch.


Bron: Persbericht


© Game4Me


#Deepsilver #Saintsrow #Trailer #Nintendo #Actie

bottom of page