top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

SaGa Frontier Remastered verschijnt zomer 2021

Tijdens een recente livestream voor de populaire mobile adventure RPG Romancing SaGa Re;universe in Japan, onthulde Square Enix dat de cultklassieker Saga Frontier, die in 1998 in het Westen werd uitgebracht, terugkeert als SaGa Frontier Remastered. Deze HD-remaster verschijnt in de zomer van 2021 digitaal voor PC, PS4, Switch, iOS en Android.


SaGa Frontier Remastered is onderdeel van het doorgaande SaGa Project van Square Enix dat in het Westen ook de releases omvat van Romancing SaGa 3, SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS en de populaire mobile game Romancing SaGa Re;univerSe. De game biedt wederom de strategische role-playing gameplay waar veel mensen nog steeds dol op zijn.

SaGa Frontier Remastered wordt ontwikkeld onder visie van industrie-veteraan Akitoshi Kawazu (Final Fantasy, SaGa-serie) en biedt een schat aan spannende vernieuwingen en toevoegingen, inclusief geremasterde graphics, nieuwe verhalende content met Fuse als hoofdpersonage, nieuwe personage-evenementen voor de populaire Asellus, de populaire “Glimmer”-vaardigheid die personages nieuwe manieren biedt om vaardigheden en aanvallen te leren, en meer.


Zowel nieuwkomers als veteranen kunnen hun eigen, eindeloze avonturen scheppen als één van acht hoofdrolspelers, elk met hun eigen doelen en verhaallijnen, waarbij de keuzes die spelers maken met het unieke SaGa Free-form scenariosysteem bepalen hoe elk verhaal eindigt.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page