top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Ryu Ga Gotoku Studio en SEGA onthullen Lost Judgment

SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio onthullen vandaag Lost Judgment, het vervolg op het hooggeprezen Judgment. Lost Judgment wordt ontwikkeld door de studio achter de Yakuza-serie en mengt detective-speurwerk met een noir-verhaal en actiegevechten in een mystery thriller die draait om Takayuki Yagami, een privédetective die opkomt voor mensen die door de wet niet beschermd worden.
Lost Judgment wordt wereldwijd gelanceerd op 24 september 2021 voor zowel de next-gen-platformen PS5 en Xbox Series X|S als de PS4 en Xbox One. Pre-orders voor de fysieke standaard editie zijn in Noord-Amerika en Europa nu beschikbaar, binnenkort worden de digitale edities onthuld.

Features

  • Wettig onrecht – Lost Judgment plaatst spelers opnieuw in de sneakers van de voormalige advocaat en straatvechtende detective Takayuki Yagami. Samen met zijn partner, ex-yakuza Masaharu Kaito, wordt het misdaadbestrijdende duo gevraagd een schijnbaar perfecte misdaad te onderzoeken, met een hoofdverdachte die een waterdicht alibi heeft. Al snel stuiten de twee op een complexe samenzwering van diverse onwaarschijnlijke facties, die heimelijk profiteren van een niet goed functionerend rechtssysteem. Maar terwijl de slachtoffers zich opstapelen en Yagami de waarheid steeds verder blootlegt, moet hij kiezen tussen het verdedigen van de wet of het streven naar gerechtigheid.

  • Stijlvolle gevechten – Dankzij Yagami’s martial arts-vaardigheden kan hij zich stijlvol uit elke situatie vechten, of hij nu door een enkeling of een hele groep belaagd wordt. Oefen jezelf in de Crane-, Tiger- en nieuwe Snake-stijl, een sierlijke stijl die de aanvallen van vijanden afweert en teruggeeft, waardoor hun eigen energie tegen ze wordt gebruikt.

  • Onderzoeken - Yagami’s arsenaal aan detective-tricks is uitgebreid met coole gadgets, nieuwe manieren om onopvallend verdachten te volgen en handige infiltratiemethodes. Maak slim gebruik van al je mogelijkheden om de onderste steen boven te krijgen.

  • Geniet van het stadsleven – Doe je eigen ding op je eigen tempo in de bruisende binnensteden van Tokio en Yokohama, zo authentiek als alleen RGG Studio die kan reproduceren. Speel games in Club SEGA, vind je favoriete hangplekjes, voer missies uit voor de plaatselijke bevolking, en nog veel meer.

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page