top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Rugby 22 : De toonaangevende rugby-game is nu verkrijgbaar voor consoles en PC

NACON en Eko Software onthullen met plezier de launch-trailer van Rugby 22 om te vieren dat deze toonaangevende rugby-game vanaf vandaag verkrijgbaar is voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. Alle elementen die de identiteit van de sport bepalen komen samen in een overweldigende ervaring voor rugby-fans!


Diverse grote nationale teams doen voor het eerst mee in een game met de RUGBY-licentie, waaronder de Wallabies, het officiële team van Australië, en de New Zealand All Blacks, twee teams die bekend staan om hun grootste prestaties en de opzwepende sfeer die hen vergezeld! De All Blacks zijn, naast het Franse team, door de studio geselecteerd voor een eerste stap richting fotogrammetrietechnologie, waardoor de gezichten van de spelers zo getrouw mogelijk in het spel worden weergegeven.

Als echte simulatie, laat Rugby 22 spelers genieten van alle elementen van modern rugby: de officiële teams, tactische aanpassingen voor en tijdens de wedstrijd, pod-play-opties, direct passen na contact en het uitvoeren van combinaties. Alle rugbyfans zullen genieten van de manier waarop ze hun sport in deze game kunnen beleven.


Goed nieuws voor PlayStation en Xbox-spelers: om de overgang naar de volgende generatie consoles te versoepelen, geldt een speciale aanbieding. Wie vóór 28 april 2022 de PS4-versie van de game aanschaft en activeert, ontgrendelt daarmee zonder extra kosten ook de PS5-versie. Hetzelfde geldt als je binnen deze periode de Xbox One-versie koopt in de Microsoft Store, want daarmee ontgrendel je zonder extra kosten de Xbox Series X|S-versie.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page