top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

RTX ON: Negen extra NVIDIA DLSS-games in mei, inclusief ondersteuning voor VR-titels

Mei brengt een NVIDIA DLSS-upgrade voor negen games, inclusief ondersteuning voor Virtual Reality-titels voor de allereerste keer. GeForce RTX-gebruikers kunnen nu de prestaties opvoeren met NVIDIA DLSS in 50 games, met meer integraties die elke maand worden gelanceerd. NVIDIA heeft ook een Game Ready Driver uitgebracht voor Days Gone. GeForce RTX Gamers krijgen prestatie- en beeldkwaliteitsupgrades in nog eens negen titels in mei! Ontwikkelaars adopteren massaal NVIDIA DLSS-technologie, en deze maand lanceren negen games met DLSS (of voegen het toe voor spelers via updates). Het DLSS-momentum gaat op volle toeren verder met upgrades van de volgende games:

  • AMID EVIL: Veelgeliefde retro shooter wordt vandaag geüpdatet. Deze voegt ray-traced effecten en NVIDIA DLSS toe, die de prestaties verbetert met 2,7X op 4K met ray tracing ingeschakeld.

  • Aron's Adventure: Actie-avontuur RPG voegde onlangs NVIDIA DLSS toe met behulp van onze Unreal Engine 4 DLSS-plugin, en spelers zagen de prestaties met maximaal 60% toenemen, waardoor elke GeForce RTX GPU de prachtige titel kon draaien met meer dan 60 FPS op 4K.

  • Everspace 2: Early Access ruimte RPG-shooter wordt vandaag geüpdatet met ondersteuning voor DLSS, waardoor de prestaties tot wel 80% toenemen.

  • Metro Exodus PC Enhanced Edition: 4A Games' Metro Exodus-update lanceerde eerder deze maand met DLSS, waardoor de framerates met maximaal 2X toenemen en GeForce RTX GPU's veranderen in 4K krachtpatsers in Metro Exodus PC Enhanced Edition.

  • No Man's Sky: Een aankomende update voegt NVIDIA DLSS toe voor desktop- en virtual reality-gaming. Hierdoor worden de prestaties in de desktopmodus met maximaal 70% opgevoerd bij 4K, waardoor de vloeiendheid en responsiviteit van gameplay aanzienlijk worden verbeterd en GeForce RTX-gamers een betere algehele ervaring krijgen.

  • Redout: Space Assault: De ruimte shooter voegt vandaag NVIDIA DLSS en ray-traced effecten toe in een nieuwe update, voor een meer meeslepende ervaring.

  • Scavengers: Free-to-play shooter lanceerde eerder deze maand met NVIDIA DLSS, waardoor de prestaties voor GeForce RTX-gamers met maximaal 40% worden opgevoerd. GeForce-gamers kunnen zo de graphics van de game maximaliseren en met meer dan 60+ FPS spelen op alle GeForce RTX 30 Series GPU's.

  • Wrench: Mechanic sim voegt ray tracing en NVIDIA DLSS toe, waardoor de desktopprestaties bij 4K worden verdubbeld.




DLSS in VR-titels voor de allereerste keer! DLSS heeft gaming voorgoed veranderd door gebruik te maken van AI, aangedreven door RTX Tensor Cores, en een deep learning neural network om framerates te verhogen en prachtige, scherpe beelden te genereren voor games. DLSS levert de performance headroom om kwaliteitsinstellingen te maximaliseren en de uitvoerresolutie te verhogen. Nu is deze revolutionaire technologie voor het eerst toegepast op framerate-hongerige virtual reality-titels. De eerste VR-titels die NVIDIA DLSS ondersteunen zijn:

  • No Man's Sky: Wanneer je No Man's Sky in VR-modus speelt, verdubbelt DLSS je VR-prestaties op de Ultra grafische voorinstelling en behoudt het 90 FPS op een Oculus Quest 2 met een GeForce RTX 3080.

  • Wrench: Ray-tracing en DLSS komen naar VR in de update van vandaag. DLSS verhoogt de prestaties tot 80% voor deze mechanic-sim, waardoor het mogelijk wordt om ray-traced effecten in te schakelen voor zowel de desktop- als de virtual reality-modus

  • Into The Radius: Met NVIDIA DLSS in de Virtual Reality survival shooter, zullen spelers een merkbare verbetering ontdekken in anti-aliasing, wat glinstering en stair-stepping op objecten en gebladerte sterk vermindert, wat de beeldkwaliteit en immersie verder verbetert.

Bron: Persbericht


© Game4Me


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page