top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Romelu Lukaku scoort met PlayStation 5

Voor de lancering van PS5 organiseert PlayStation België een opvallende uitdaging met Romelu Lukaku in de hoofdrol, in samenwerking met Roc Nation Sports. Lukaku, naast Europa’s beste spits bij Inter Milaan ook een grote PlayStation-fan, nodigt gamers uit in een pakkende video om hun mooiste goal te delen. De landgenoot die hem kan bekoren met een wereldgoal in de voetbalgame FIFA 21, wint niet alleen een PS5, maar mag ook een wedstrijd spelen op de middenstip van het mythische San Siro tegen de meester himself. Het stadion uit 1925 geldt als een van de grootste voetbalarena’s ter wereld, en sinds kort ook tot de speeltuin van Big Rom.




Romelu Lukaku - de spits, de legende, de gamer, onze nationale trots - is aan z’n beste seizoen ooit bezig. Sinds Big Rom naar Inter trok behoort hij tot de beste spelers van Europa, dat bewees hij weer afgelopen weekend tegen Bologna. Lukaku heerst op het veld en ernaast. Want als absolute gentleman blijft hij vooral zeer nuchter bij z’n status. Het liefst van al speelt hij PlayStation om te ontspannen met zijn ploegmaats of vrienden, waardoor hij de perfecte match is voor de lancering van de PlayStation 5.

Romelu en de heilige grasmat wachten op de beste Belgische voetbalgamer. Hoe kan je deelnemen?

Maak een video van je zotste goal met Lukaku op FIFA. Post je video op YouTube en Facebook. Tag PlayStation België en gebruik de hashtag #LukakuHasNoLimits.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page