top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Rollerdrome nu verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4 en PC

Private Division en Roll7 hebben vandaag aangekondigd dat Rollerdrome, een gloednieuw, zeer fantasierijk thirdperson schiet-skatespel, nu verkrijgbaar is op PlayStation 5, PlayStation 4 en op PC via Steam. Dit nieuwe spel komt van Roll7, de makers van OlliOlli World, een van de hoogst gewaardeerde spellen van dit jaar.


Rollerdrome is een spannend singleplayer schietspel dat arenagevechten, vloeiende bewegingen en technische trucs samenbrengt om “flowstate chaos” te creëren. Het spel speelt zich af in 2030, in een wereld waarin het publiek wordt afgeleid van een steeds naargeestigere politieke ontwikkeling door het geweld en de buitensporigheid van een brute nieuwe arenasport: Rollerdrome. Deelnemers worden gekozen het in een reeks uitdagingen op te nemen tegen de dodelijke huisspelers, waarin ze uitschakelingen combineren met flitsende trucs, terwijl ze talloze uitdagingen tot een goed einde brengen en proberen te overleven.



Spelers stappen in de rolschaatsen van Kara Hassan, een nieuwkomer in het Rollerdrome-toernooi. Terwijl de mysteries van een corrupte techgigant zich achter de schermen ontvouwen, moeten Kara en de speler zich op hun doel blijven concentreren: opklimmen in het klassement in de hoop de volgende Rollerdrome-kampioen te worden. Rollerdrome introduceert een apart retro-futuristisch universum met een unieke grafische stijl geïnspireerd op stripboeken. De soundtrack van Electric Dragon versmelt iconische geluiden uit de jaren 70 met moderne dreunende beats voor een energieke achtergrond voor het bloedbad.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page