top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Roller Champions’ gloednieuwe seizoen, Dragon’s Way, is nu beschikbaar

Dragon’s Way, Roller Champions’ nieuwe gethematiseerde seizoen, is nu speelbaar voor iedereen op alle beschikbare platformen. Het seizoen introduceert onder meer een volledig nieuw thema, nieuwe maps, volledige cross-platform features en meer.

Het nieuwe seizoen voor Roller Champions brengt een nieuw thema met zich mee, geïnspireerd op vechtsporten en eeuwenoude tradities uit Azië, alsook nieuwe themamaps, volledige cross-platform features en een verbeterd live schema van modi en minigames.
Spelers krijgen de mogelijkheid om hun vaardigheden te verfijnen in de gloednieuwe Bangkok Arena, Zen Temple en Dragon Temple. Om spelers de nieuwe omgevingen van Dragon's Way ten volle te laten ervaren, zijn de eerste twee weken van het seizoen enkel de drie nieuwe arena's beschikbaar. Alle arena's uit eerdere seizoenen zullen daarna weer speelbaar zijn.

In dit nieuwe seizoen kunnen spelers hun vrienden uitnodigen voor een match, ongeacht het platform dat ze gebruiken, dankzij cross-play uitnodigingen. Daarnaast is de matchmaking en stabiliteit van de game verbeterd zodat spelers genieten van een betere en soepelere ervaring.

Tot slot krijgen spelers elke week een andere modus of skatepark minigame voorgeschoteld, waarmee ze fans verdienen en bijdragen aan hun vooruitgang in de Roller Pass. In Dragon’s Way kiezen spelers uit meer supersterren, in vergelijking met andere seizoenen, die nu ook aangepaste achtergronden hebben.

Roller Champions is reeds gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows pc, via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comentarios


bottom of page