top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Roguebook geeft deckbuilding een nieuwe draai

Roguebook, de roguelike-deckbuilder die wordt ontwikkeld door Abrakam Entertainment en mede is ontworpen door Richard Garfield, de maker van Magic: The Gathering, verschijnt op 17 juni vor PC, een week eerder dan oorspronkelijk gepland. Om dit nieuws te vieren, presenteren NACON en Abrakam Entertainment met plezier een nieuwe gametrailer die de deckbuilding-mechanics introduceert.


Roguebook onderscheidt zich van andere games in het genre met een unieke gameplay-filosofie: het "Tower Deck". Terwijl je in andere decks het aantal kaarten in je deck beperkt houdt, moedigt Roguebook je aan zoveel mogelijk kaarten te verzamelen, omdat je op die manier speciale talenten voor je helden vrijspeelt. Koop ze van kooplieden, versla elites voor beloningen en breng offers bij tombes om er zoveel mogelijk te verzamelen!



Tijdens de strategische turn-based-gevechten, bestuur je een team van twee helden, met elk hun eigen, specifieke kaarten. Door slim gebruik te maken van twee van de vier beschikbare helden, kun je krachtige synergiën creëren: bouw een ondoordringbare verdediging tegenover de agressiefste vijanden of gooi alles op je aanvallen om vernietigende klappen uit te delen. Dankzij transmutaties en edelstenen die extra bonussen aan je kaarten toevoegen, kun je over nog meer deckbuilding-opties beschikken. Bovendien zit de wereld van Roguebook boordevol schatten en artefacten die je tijdens je run steeds sterker maken.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page