top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Riders Republic vandaag gratis speelbaar op PC

Riders Republic is vandaag exclusief speelbaar op PC via Ubisoft Connect tot en met 13 oktober 09:00 uur. Gedurende de hele dag hebben spelers gratis toegang tot de game. Tevens is de introductietutoruial uitgeschakeld zodat alle spelers gelijk los kunnen gaan op hun favoriete bike, wingsuit, snowboard of andere Riders-discipline.
De Riders Republic PC Play Day geeft spelers, zowel solo als PvP, toegang tot alle vijf de carrièreprogressies, met daarnaast ook de kans om het op te nemen tegen andere spelers in alle multiplayermodi:

  • Mass Races: Hoe gekker, hoe beter in deze epische multisportieve races met meer dan 50 spelers*. Elk uur verschijnen er willekeurig nieuwe races op de map, waardoor spelers goed moeten opletten om hun positie te behouden en behendig moeten blijven met behulp van hun skills terwijl ze strijden voor de overwinning.

  • Versus Mode: Spelers vergezellen hun vrienden in hun carrièreprogressie om te zien wie de beste is.

  • Tricks Battle: Strijd in 6v6-wedstrijden en probeer zoveel mogelijk trucs te landen op de verschillende gevarieerde onderdelen om ze te veroveren en punten te verdienen. Het team met de hoogste score wint.

  • Free for All: Daag nieuwe tegenstanders uit en laat ze zien hoe het moet via een afspeellijst met verschillende evenementen.

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page