top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Riders Republic Season One: Winter Bash nu beschikbaar

Seizoen 1 van Riders Republic, Winter Bash, is nu beschikbaar tot en met 21 maart. Het eerste seizoen voegt onder andere seizoensvoortgang, exclusieve uitdagingen en thematische beloningen toe aan de game.

Winter Bash introduceert nieuwe seizoensvoortgang, waarin alle spelers exclusieve beloningen ontgrendelen door sterren te verzamelen en deel te nemen aan tijdelijke multiplayerervaringen, wekelijkse activiteiten en live-evenementen. Om het winterseizoen te vieren, genieten spelers van de Riders Ridge versierd in kerst- en nieuwjaarskleuren. Tijdens de feestdagen nemen spelers deel aan exclusieve uitdagingen, verdienen ze thematische beloningen en ervaren ze nieuwe wendingen tijdens massaraces. Winter Bash introduceert ook een nieuwe in-game sponsor, SPECIALIZED, die dagelijkse contracten en beloningen aanbiedt.
Bovendien vindt het nieuwe X Games live-evenement plaats van 14 tot 19 januari. Gedurende deze periode doorstaan spelers de wekelijkse Shack Daddy-uitdagingen met een nieuw thema en verdienen ze exclusieve X Games-beloningen, waaronder een jas en snowboard.

Eigenaars van de Year 1 Pass krijgen ook vervroegde toegang tot extra exotische kits met exclusieve skins en content, zoals de Jumbo Bike, en toegang tot een legendarische cosmetische outfit om spelers stijlvol te laten rijden. De Year 1 Pass is onderdeel van de Gold of Ultimate Edition van Riders Republic, maar is ook los verkrijgbaar.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page