top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Riders Republic krijgt eind deze maand een Beta

De Beta voor Riders Republic is beschikbaar van 23 tot en met 25 augustus voor PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One en PC via Ubisoft Connect en de Epic Games Launcher. Spelers registreren zich voor de Beta van Riders Republic via ridersrepublic.com/beta.

De Riders Republic Beta geeft spelers een voorproefje van drie carrières: Bike Races, Snow Tricks en Air Sports (rocket wing en wingsuit). Verder nemen spelers deel aan verschillende multiplayermodi, waaronder:

  • Mass Races: Hoe gekker, hoe beter in deze epische multisportieve races met meer dan 50 spelers*. Elk uur verschijnen er willekeurig nieuwe races op de map, waardoor spelers goed moeten opletten om hun positie te behouden en behendig moeten blijven met behulp van hun skills terwijl ze strijden voor de overwinning.

  • Tricks Battle: Strijd in 6v6-wedstrijden en probeer zoveel mogelijk trucs te landen op de verschillende gevarieerde onderdelen om ze te veroveren en punten te verdienen. Het team met de hoogste score wint.

  • Free for All: Daag nieuwe tegenstanders uit en laat ze zien hoe het moet via een afspeellijst met verschillende evenementen.

  • Versus Mode: Spelers vergezellen hun vrienden in hun carrièreprogressie om te zien wie de beste is.Spelers die niet kunnen wachten om met Riders Republic aan de slag te gaan, pre-loaden de beta vanaf 21 augustus. Alle multiplayermodi en carrière-events ervaren spelers met tot wel vijf andere riders en elke speler heeft de mogelijkheid om twee vrienden uit te nodigen tot de Beta.

Riders Republic nodigt spelers uit om in een levendige, sociale speeltuin te springen waar ze de sensatie van extreme sporten ervaren in een open en dichtbevolkte wereld. Spelers dagen elkaar uit in verschillende sporten zoals fietsen, skiën, snowboarden en vliegen met wingsuits en rocket wings. Wanneer spelers de levendige open wereld ontdekken,


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page