top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Riders Republic kondigt allereerste Prada samenwerking en een Free Weekend aan

Riders Republic introduceert een samenwerking met het innovatieve Italiaanse merk Prada, om de iconische collectie met rode strepen, Prada Linea Rossa, naar de wereld van Riders Republic te brengen. Daarnaast is de gehele game vanaf donderdag 10 februari 17:00 uur tot maandag 14 februari 20:00 uur gratis speelbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S en Xbox One. Nieuwe spelers kunnen de game nu alvast pre-loaden op PlayStation.
Spelers die vanaf nu de Riders Ridge induiken, worden ondergedompeld in een thematische ervaring, versierd met de kleuren van Prada Linea Rossa. Prada Linea Rossa combineert invloeden uit de wereld van technische sportkleding met gestroomlijnde silhouetten en herdefinieert zo het idee van moderne luxe, met een focus op technische details en nieuwe productiemogelijkheden. Dynamische, veelzijdige en high-performance ontwerpen definiëren een nieuw stedelijk uniform gericht op beweging.

Deze samenwerking biedt unieke activiteiten en extra’s, namelijk:

  • Een nieuw evenement, Prada Beyond the Line: dit evenement is alleen of met vrienden te spelen en is een creatieve nieuwe kijk op een van de meest epische sneeuwparken van de Republic. Spelers maken gratis gebruik van de Fraction x Prada Linea Rossa-ski’s, de Riders Republic Jumbo Bike en de nieuwe freestyle sneeuwscooter*.

  • Een originele in-game outfit, exclusief ontworpen door Prada voor Riders Republic; spelers kunnen de outfit vrijspelen door deel te nemen aan de Shackdaddy Bandits wekelijkse uitdagingen.

  • Een nieuw Prada sponsorprogramma, met nieuwe uitrusting zoals een fiets, ski’s, snowboard en twee extra originele Prada outfits (beschikbaar vanaf 16 februari).

Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page