top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Riders Republic Beta nu speelbaar voor iedereen

De Beta voor Riders Republic is nu voor iedereen beschikbaar tot en met 28 augustus met cross-play voor PS5, PS4, PC, Xbox One en Xbox Series X. Er is tevens geen registratie vereist om aan de slag te gaan met de Beta.
De Riders Republic Beta geeft spelers een voorproefje van drie carrières: Bike Races, Snow Tricks en Air Sports (rocket wing en wingsuit). Verder nemen spelers deel aan verschillende multiplayermodi die worden ontgrendeld gedurende de Beta, waaronder:


Vanaf vandaag:

  • Mass Races: Hoe gekker, hoe beter in deze epische multisportieve races met meer dan 50 spelers*. Elk uur verschijnen er willekeurig nieuwe races op de map, waardoor spelers goed moeten opletten om hun positie te behouden en behendig moeten blijven met behulp van hun skills terwijl ze strijden voor de overwinning.

  • Versus Mode: Spelers vergezellen hun vrienden in hun carrièreprogressie om te zien wie de beste is.

  • Tricks Battle: Strijd in 6v6-wedstrijden en probeer zoveel mogelijk trucs te landen op de verschillende gevarieerde onderdelen om ze te veroveren en punten te verdienen. Het team met de hoogste score wint.

Vanaf 27 augustus:

  • Free for All: Daag nieuwe tegenstanders uit en laat ze zien hoe het moet via een afspeellijst met verschillende evenementen.

Alle multiplayermodi en carrière-events ervaren spelers met tot wel vijf andere riders. Tevens is de Beta voor alle riders een eerste training om vervolgens hun vaardigheden op de proef te stellen in toekomstige competities.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page