top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

RIDE 4 van ontwikkelaar Milestone nu verkrijgbaar

Milestone kondigt de release van RIDE 4 aan, het nieuwste hoofdstuk in de franchise toegewijd aan alle motorliefhebbers. De game is vanaf nu verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One.


Next-gen-consoles RIDE 4 wordt ook klaargemaakt voor de next-gen-consoles en is op 21 januari 2021 beschikbaar voor PS5 en Xbox Series X. Spelers die de game voor de PS4 aanschaffen kunnen de game tot 30 april 2021 kosteloos upgraden naar de PS5-versie, inclusief alle aangeschafte DLCs. De spelers in het bezit van de Xbox One-versie kunnen de Xbox Series X-versie automatisch downloaden zonder extra kosten dankzij Smart Delivery.

Authentiek en levensecht

RIDE 4 brengt authentieke en levensechte replica’s van de meest iconische motors tot leven. Alle modellen in de game zijn van de grond af aan gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologieën en de originele CAD en 3D scans van de echte modellen. Zelfs de meest zeldzame en bijzondere modellen zijn dankzij deze technologieën tot in detail nagemaakt. Elk detail van de motoren is zorgvuldig uitgewerkt en zo dicht mogelijk bij het origineel gebracht. Zelfs de cockpit is een perfecte reproductie van het echte werk, zowel in design als in dynamische elementen. De data op het dashboard verandert realtime (snelheid, temperatuur, traction control) en zelfs het oliereservoir trilt mee met de bewegingen van de motor! RIDE 4 is met liefde gemaakt door motorliefhebbers voor motorliefhebbers. Laser- en drone-scanning zorgt voor een nog nooit eerder getoonde nauwkeurigheid in het namaken van de meest geliefde en iconische circuits over de hele wereld.


Volledig vernieuwde carrièremodus

RIDE 4 is voorzien van een volledig vernieuwde carrièremodus die de speler met snelle uitdagingen over de hele wereld brengt. Uiteindelijk kunnen spelers deelnemen aan de grootste kampioenschappen met de krachtigste sportmotoren, inclusief de nieuwste Endurance-modus - de moeilijkste uitdaging die alleen de beste virtuele rijders aandurven. Deze nieuwe gamemodus gaf Milestone de mogelijkheid om het realisme en de authenticiteit van de belichting, weersomstandigheden en pitstops voor banden en brandstof naar een hoger niveau te tillen. Wanneer het echt moeilijk wordt, is strategie cruciaal om succes te behalen. Om het nog unieker te maken, hebben spelers toegang tot diverse tools om hun eigen motoren en motorpakken te creëren en zelfs mechanische onderdelen te customizen. De mogelijkheden voor het customizen van helmen en pakken gaan  verder dan ooit. Alle UGCs kunnen online worden gedeeld en door vrienden en de online community gebruikt worden in races.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page