top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Revolution X Pro Controller voor Xbox Series X|S, Xbox One en PC is nu verkrijgbaar

NACON maakt met plezier bekend dat de Revolution X Pro Controller, de officiële bedrade controller die is gemaakt voor competitief gamen op Xbox-systemen, vanaf vandaag te koop is voor een verkoopadviesprijs van 109,90 euro.


Dankzij zijn premium-aanbod van Revolution-controllers staat NACON bekend om zijn expertise in accessoires voor de meest veeleisende spelers. De Revolution X werd ontwikkeld in samenwerking met Xbox en biedt het beste van de huidige technologie en unieke functies, met in totaal 41 aanpassingsopties om de meest competitieve gamers op Xbox-consoles en pc te bedienen.

Voornaamste kenmerken Revolution X Pro Controller

  • Zeer veel aanpassingsmogelijkheden: Concave of convexe thumbsticks? Lichtere of zwaardere controller? Kies je specificaties en gebruik de Revolution X App om je parameters tot in de details in te stellen: de reactiviteit van de triggers, curve van de sticks, knoppenfuncties en veel meer!

  • Totale onderdompeling: Geniet van Dolby Atmos for Headphones voor een nauwkeurige geluidsbeleving in de meest intense games.

  • Gemaakt voor competitief gamen: Neem deel aan eSports of strijd tegen vrienden op Xbox-consoles of pc. Je hoeft niet bang te zijn voor haperingen dankzij je officiële bedrade controller. En dankzij de bijgeleverde harde draaghoes neem je hem veilig overal mee naartoe.

NACONs Revolution X Pro Controller is nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 109,90 euro


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page