top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Respawn en Lucasfilm Games onthullen key art van Star Wars Jedi: Survivor

Respawn Entertainment, Electronic Arts en Lucasfilm Games hebben vandaag de key art van Star Wars Jedi: Survivor onthuld. Daarnaast hebben ze laten weten dat fans van over de hele wereld niet lang meer hoeven te wachten om meer te zien van het volgende epische hoofdstuk in de veelgeprezen serie. Tijdens The Game Awards, het eindejaarsfeest van de gamesindustrie dat op donderdag 8 december plaatsvindt, kunnen ze de game voor het eerst in actie zien.

Star Wars Jedi: Survivor begint vijf jaar na de gebeurtenissen van Star Wars Jedi: Fallen Order. Cal moet de Empire, dat hem constant achtervolgt, een stap voorblijven terwijl hij zich er steeds meer van bewust is dat hij een van de laatst overgebleven Jedi in het sterrenstelsel is. Cal wordt vergezeld door zijn trouwe metgezel BD-1 en sluit zich tijdens zijn reis aan bij een reeks unieke en interessante personages. Star Wars Jedi: Survivor borduurt voort op de dynamische gevechten van de serie middels nieuwe en innovatieve manieren. Om te overleven moet Cal nieuwe vaardigheden leren en zijn band met de Force versterken.


Tijdens de Star Wars Celebration in mei 2022 ging de onthullingstrailer van Star Wars Jedi: Survivor in première. Deze is hier te bekijken. Beeldmateriaal, waaronder het logo en stills, is hier te vinden. Vanaf vrijdag 9 december om 2:00 uur Nederlandse tijd kunnen kijkers afstemmen op The Game Awards via YouTube, Twitch, Twitter en Discord.


De game verschijnt in 2023 voor PC, PS5 en Xbox Series X.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page