top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Remothered: Broken Porcelain, angstaanjagende survival-horrorgame, vanaf nu verkrijgbaar

Mindscape, Indie uitgeverslabel Modus Games en ontwikkelaar Stormind Games hebben vandaag survival-horrorgame Remothered: Broken Porcelain uitgebracht voor PC, PS4, Xbox One en Switch.


Remothered: Broken Porcelain is het vervolg op haar voorganger en voegt zich bij de vurige jonge vrouw Jennifer terwijl ze zich vestigt in haar nieuwe rol als dienstmeid in de Ashmann Inn, een eigenaardig bergresort met duistere geheimen en werkelijk angstaanjagende gasten. Fans worden ook herenigd met de hoofdpersoon van het origineel, Rosemary. Spelers helpen beide heldinnen de antwoorden te vinden die ze zoeken, terwijl ze verborgen moeten blijven voor hun rondzwervende tegenstanders. Maak kennis met beide personages en wees getuige van de intense ontmoetingen die hen te wachten staan.

Remothered: Broken Porcelain verdiept de ongelooflijke spannende sfeer en geeft spelers nieuwe vaardigheden om de ijzingwekkende verschrikkingen die ze tegenkomen van zich af te slaan. Nieuwe voorwerpen om te maken en op stealth gerichte gameplay bieden cruciale mogelijkheden om vijanden af te leiden en te ontsnappen aan de verschillende gevaren van de bewoners van de Ashmann Inn.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page