top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Releasedatum Stranger of Paradise Final Fantasy Origin onthuld: 18 maart 2022

Tijdens de Tokyo Game Show-livestream van vandaag maakte Square Enix bekend dat Stranger of Paradise Final Fantasy Origin op 18 maart 2022 verschijnt voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC via de Epic Games Store. Deze nieuwe action-RPG, die is ontwikkeld door Team Ninja in samenwerking met Tetsuya Nomura geeft een gedurfde, nieuwe draai aan de Final Fantasy-serie die zowel bestaande Final Fantasy- fans als nieuwe spelers zal aanspreken.


Stranger of Paradise Final Fantasy Origin combineert uitdagende en strategische vechtactie met de wereld en andere elementen van de serie voor een unieke actie-RPG-ervaring. Stap met Jack en zijn bondgenoten door de poorten van de Chaos Shrine en betreed een duistere fantasy-wereld waarin het gezelschap spectaculaire gevechten moet leveren om te ontdekken of ze werkelijk de Warriors of Light uit de voorspellingen zijn. Het bedrijf kondigde ook de release aan van Stranger of Paradise Final Fantasy Origin TRIAL VERSION 2 voor PS5 en Xbox Series X|S - een uitbreiding van de eerste trial-versie van de game, die in juni werd gelanceerd. De Trial Version 2 introduceert een nieuwe omgeving van de game, de Refrin Wetlands, samen met een nieuwe bondgenoot, nieuwe vechtstijlen, diverse nieuwe jobs en nieuwe vijanden. Voor het eerst kunnen spelers ook de multiplayerstand proberen.


De Stranger of Paradise Final Fantasy Origin TRIAL VERSIE 2 is beschikbaar van nu tot en met 11 oktober 2021 16:59 uur. Spelers die Stranger of Paradise Final Fantasy Origin TRIAL VERSION 2 downloaden en spelen, worden uitgenodigd om deel te nemen aan een enquête om het ontwikkelteam feedback te geven over hun spelervaring en aldus een bijdrage te leveren aan de vorm waarin de game uiteindelijk verschijnt. De enquête is geopend van nu tot en met 18 oktober 2021 16:59 uur en is toegankelijk via het menuscherm van TRIAL VERSION 2.


Bron: Persbericht


© Game4MeRecente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page