top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Ravenswatch viert de komst van matchmaking en een nieuw personage in grote update

NACON en Passtech Games maken met plezier bekend dat er nu een nieuwe, grote update verkrijgbaar is voor Ravenswatch. Wie speelt in vroegtijdige toegang kan nu aan de slag met een nieuwe held, en makkelijker teamgenoten vinden.


Sun Wukong, de beroemde Monkey King uit de Chinese literatuur, is toegevoegd aan de lijst gevallen helden om mee te spelen in Ravenswatch. Deze ondeugende krijger is gewapend met zijn legendarische staf en introduceert nieuwe game-mechanics, zoals een houdingensysteem en pareertechniek.

De update levert ook een nieuwe, veelgevraagde feature: matchmaking. Met slechts een paar klikken kunnen online-spelers nu hun krachten bundelen met andere spelers van over de hele wereld, waarbij de selectie van partners is gebaseerd op het gekozen moeilijkheidsniveau. De moeilijkheidsniveaus zijn ook herzien, waarbij de voormalige Nightmare-levels zijn gegroepeerd in 5 hoofdstages, zodat spelers die het nieuwe matchmakingsysteem gebruiken zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Naast al deze nieuwe features, zijn de manieren waarop vijanden en uitdagingen worden afgestemd op het aantal spelers nu ook beter gebalanceerd. Daarnaast zijn, volgend uit de nauwe samenwerking tussen studio en speler-community, diverse correcties doorgevoerd. Tenslotte is Ravenswatch met 10% korting verkrijgbaar tot 21 november, een mooie kans voor spelers die wel eens met Sun Wukong tegen de Nightmares willen strijden


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page