top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Rally van Kroatië debuteert in WRC 10

NACON en KT Racing onthullen met plezier nieuwe gameplaybeelden van WRC 10, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, die op 2 september verschijnt voor PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X.



De Rally van Kroatië staat dit jaar voor het eerst op de kalender van het kampioenschap, en wordt nu al beschouwd als een van de spannendste evenementen in de geschiedenis van de WRC. Nog nooit eindigden tijdens een WRC-rally op asfalt de nummer één en twee zo dicht bij elkaar, met slechts 0,6 seconde verschil tussen de winnaar Sébastien Ogier, en Welshman Elfyn Evans.



Vanaf september kunnen spelers deze adembenemende prestaties nabootsen met virtuele coureurs in WRC 10. De Croatia Rally vindt volledig plaats op asfalt in allerlei condities, vaak ook gescheurd en beschadigd door het slechte weer in de regio. Deze wegen door het hart van het Kroatische platteland zijn vaak extreem smal en vereisen een feilloze wegligging om snelheid te behouden. Dankzij de ultra-realistische physics van KT Racing, biedt WRC 10een unieke rijervaring in 4K en 60FPS die dicht in de buurt komt van wat echte coureurs meemaken. Volg het spoor van de beste coureurs en word de volgende legende met WRC 10!

Met WRC 10 vindt de leidende off-road race-simulator zichzelf opnieuw uit! Eindig het 2021-seizoen op het podium en herbeleef de meest intense momenten achter het stuur van iconische wagens om de 50 jaren van de competitie te vieren.

  • 6 historische rally’s, inclusief Acropolis, San Remo, Duitsland en Argentinië

  • Meer dan 20 legendarische wagens, inclusief Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, en Toyota

  • Alle 4 nieuwe rally’s zijn aan de kalender toegevoegd: Estland, Kroatië, België en Spanje

  • 52 officiële teams van het 2021-seizoen (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC)

Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page