top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Rainbow Six Benelux League Seizoen 6 start 7 april

Seizoen 6 van de Rainbow Six Benelux League met een prijzenpot van € 15.000 start op 7 april. Acht teams nemen het gedurende veertien weken tegen elkaar op, waarna de beste zes teams elkaar tijdens de Rainbow Six Benelux League Seizoen 6 finales ontmoeten en uit gaan maken wie er met €6.000 (eerste plaats) naar huis gaat. Zes teams worden uitgenodigd vanuit de Rainbow Six Benelux Cup en Rainbow Six Benelux League Seizoen 5. De overige twee teams komen voort uit de open kwalificaties.

Seizoen 6 van de Rainbow Six Benelux League speelt zich dit keer af over 23(!) speeldagen. De eerste kwalificaties voor Seizoen 6 worden gespeeld op 8 en 9 maart, de tweede kwalificaties op 11 en 12 maart. De qualifier play-offs op 17 en 18 maart maken uiteindelijk uit wie er onderdeel worden van de Rainbow Six Benelux League, die op 7 april van start gaat.
De 14 playdays van Seizoen 6 van de Rainbow Six Benelux League, die plaatsvinden tussen 7 april en 21 juli, zijn gedurende veertien weken wekelijks op woensdag en zijn live te volgen via Twitch.tv/Rainbow6BNL. De playdays worden gespeeld middels een Best of 1. Ieder team speelt twee keer tegen elkaar. De wedstrijden worden van Nederlands commentaar voorzien door Anne ‘FastAnne’ Janssen, Anthony ‘Anthox’ Kremer, Stijn ‘Hap’ Hapers en Thiadrik ‘Toldersma’ Oldersma. De rol van observer is toebedeeld aan Stephan ‘Easy’ Kemink en de productie wordt verzorgd door Erwin ‘ErwinBtje’ Bosma.

De zes beste teams na de veertien weken plaatsen zich automatisch voor de online finales die op 6, 7 en 8 augustus plaatsvinden. De halve finale wordt gespeeld middels een Best of 3 en de grote finale middels een Best of 5. De winnaar gaat hier naar huis met € 6.000, de nummer twee met € 3.000 en de nummers drie en vier mogen beiden € 1.500 meenemen. De overige € 3.000 uit de totale prijzenpot van € 15.000 is een fairplay fee en wordt verdeeld over de overige teams. Meer informatie over de Rainbow Six Benelux League Seizoen 6 online finales volgt op een later moment.

Teams schrijven zich in voor Seizoen 6 van de Rainbow Six Benelux League via Rainbow6bnl.com.


Bron: Persbericht


© Game4Me

4

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page