top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Pro Challenge weldra live, versla Max Verstappen op Circuit Zandvoort in EA SPORTS F1 23

Vandaag viert EA de herstart van het F1-seizoen met nieuwe challenges en game-updates in EA SPORTS F1 23. De eerste twee Pro Challenges gaan live en dat betekent dat fans het in de game kunnen opnemen tegen EA SPORTS-ambassadeurs Max Verstappen en Charles Leclerc in ghost lap time trials. Max Verstappen kondigt zijn challenge aan in een nieuwe video en nodigt spelers uit om in-game tegen hem te racen op Circuit Zandvoort. Daarnaast keert Daniel Ricciardo terug in de game en kunnen spelers meer F1 World-challenges en een geüpdatete versie van het Singapore-circuit verwachten.


Vanaf 29 augustus tot en met 4 september kunnen fans het opnemen tegen wereldkampioen Max Verstappen in een intense time trial. De lat ligt hoog, maar spelers die de tijd van Max van 1:10:621 kunnen overtreffen verdienen een speciale FORMULA 1 DUTCH GRAND PRIX 2023-helm om hun overwinning te bekronen. Op 5 september kunnen spelers een volgende uitdaging aangaan tegen niemand minder dan Charles Leclerc. De beloning is een speciaal Scuderia Ferrari-item voor de FORMULA 1 PIRELLI GRAN PREMIO D’ITALIA 2023.






De update brengt bovendien nieuwe content met zich mee, waaronder de langverwachte terugkeer van Daniel Ricciardo in F1 23. Vanaf 29 augustus kunnen spelers in de game achter het stuur kruipen als de goedlachse racelegende. Ook zijn de aanpassingen van het Marina Bay Circuit doorgevoerd in de game voor een authentieke race-ervaring. De derde Driver Ratings-update zal worden uitgerold op 19 september om de profielen van coureurs in de game overeen te laten komen met hun prestaties op het circuit.

In september worden er meer 'F1 World'-challenges toegevoegd, waaronder vijf ‘F1 Replay’-events en nieuwe, door de studio gecureerde, Scenario Events met hoofdrollen voor Valtteri Bottas, Logan Sargeant en Lando Norris om doorgewinterde spelers op de proef te stellen. F1 World wordt continu uitgebreid met gameplay-updates, waarmee spelers exclusieve, teamgerelateerde en seizoensgebonden beloningen kunnen vrijspelen. Denk dan aan speciale items als de recentelijk toegevoegde Alfa Romeo F1 Team x BOOGIE Art Livery.


Spelers kunnen racen op ieder circuit uit het 2023-seizoen met alle teams en coureurs die daar onderdeel van uitmaken. De verhaalmodus ‘Braking Point 2’ biedt een kijkje achter de schermen van de Formula 1® en spelers kunnen naam maken in verschillende singleplayer- en multiplayer-modi, waaronder het populaire Mijn Team.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page