top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Private Division en Roll7 kondigen Rollerdrome aan

Private Division en Roll7 hebben vandaag aangekondigd dat Rollerdrome op 16 augustus 2022 uitkomt als digitale download op PS4, PS5 en PC. In deze singleplayer, third person shooter ervaren spelers de spanning van de versmelting van vloeiende bewegingen en stijlvolle trucs met schietactie vol adrenaline. Deze waanzinnig fantasierijke hybride schiet-skate game speelt zich af in een donkere dystopische retro-toekomst en wordt ontwikkeld door Roll7, de makers van het veelgeprezen OlliOlli World en de meesterbreinen achter flow-state gaming.


Rollerdrome introduceert een apart retro-futuristisch universum met een unieke identiteit. De op strips geïnspireerde kunststijl komt tot leven met een geheel nieuwe en volledig originele soundtrack. De darksynth-artiest Electric Dragon versmelt iconische texturen en geluiden uit de jaren 70 met moderne dreunende beats en een cutting-edge productie voor een energieke achtergrond voor het bloedbad.Het spel speelt zich af in 2030, in een wereld waarin het publiek wordt afgeleid van een steeds naargeestigere politieke situatie door het geweld en de buitensporigheid van een brute nieuwe arenasport: Rollerdrome. De grenzen tussen werkelijkheid en show zijn vervaagd in deze bloedsport, waarbij deelnemers worden uitverkoren om het op te nemen tegen de dodelijke huisspelers in een reeks uitdagingen. Deelnemers aan dit gruwelijke spektakel proberen de hoogst mogelijke score te halen door eliminaties te combineren met flitsende trucs, terwijl ze talloze uitdagingen tot een goed einde brengen. Spelers stappen in de rolschaatsen van Kara Hassan, een nieuwkomer in deze brute sport. Terwijl de mysteries van een boosaardige techgigant zich achter de schermen ontvouwen, moeten Kara en de speler zich op hun doel blijven concentreren - opklimmen in het klassement in de hoop de volgende Rollerdrome-kampioen te worden.

Rollerdrome is ontwikkeld door Roll7, de BAFTA-winnaar en meermaals bekroonde onafhankelijke studio uit Londen, bekend om het herdefiniëren van genres en het maken van opmerkelijke games zoals OlliOlli, OlliOlli 2: Welcome to Olliwood, OlliOlli World, Laser League en NOT A HERO.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Yorumlar


bottom of page