top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Private Division en Roll7 kondigen OlliOlli World aan

Private Division en Roll7 hebben vandaag aangekondigd dat OlliOlli World deze winter digitaal zal uitkomen op PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Switch.


Dit skateboard-actie-platformspel markeert een gedurfde nieuwe richting in deze bekroonde franchise en barst van de persoonlijkheid. Spelers flippen en flowen door Radland - een levendige wereld vol kleurrijke personages en een weelderig skateboardparadijs - terwijl ze op zoek gaan naar de mystieke skategoden en Gnarvana proberen te bereiken. Radland en zijn bewoners zijn heerlijk vreemd en vervaardigd met een uitstekende, onnavolgbare kunststijl. In OlliOlli World kunnen spelers het uiterlijk, de tricks en de stijl van hun personage aanpassen voordat ze levels met meerdere paden verkennen en alle verborgen geheimen van deze prachtige skate-utopie ontdekken.



Superstrakke besturing gecombineerd met een zeer verfijnde gameplay-ervaring zijn altijd pijlers van OlliOlli geweest. Het platformspel OlliOlli World gaat nog een stapje verder en zorgt ervoor dat nieuwe spelers kunnen genieten van het diepe combosysteem en alles wat het spel te bieden heeft. Daarnaast kunnen de profs hun vaardigheden echt bewijzen en ze kunnen zich een enorm aantal moves meester maken met toegang tot miljoenen unieke levels in de sandbox-modus van het spel. Spelers kunnen het ook opnemen tegen vrienden en rivalen met vergelijkbare vaardigheid van over de hele wereld in spelerscompetities.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page