top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Private Division en Piccolo Studio kondigen After Us aan

Private Division en Piccolo Studio hebben After Us aangekondigd tijdens The Game Awards. Deze meeslepende verkennings-/avonturengame komt in de lente van 2023 uit voor pc op Steam en op PlayStation®5 en Xbox Series X|S. Speel als Gaia, de geest van leven en geef de aarde een tweede kans tijdens je surrealistische reis. Doorkruis adembenemende omgevingen om de zielen van uitgestorven dieren te redden en gebruik Gaia's krachten om de gevaren te bestrijden die de onherbergzame aarde teisteren.


After Us bevat de kenmerkende manier van verhalen vertellen van Piccolo Studio, gecombineerd met meeslepende verkenning en avonturen. Kruip in de huid van Gaia en spring, glij, sprint en zwem om de dodelijke obstakels en vijanden te ontwijken. Als de belichaming van het leven heeft zij de macht om de planeet te herstellen. Door licht uit te stralen kan Gaia planten laten groeien en nieuwe paden onthullen.
After Us toont een fantasievolle wereld die is verwoest door de destructieve acties van een onbeteugelde samenleving, verspreid over tien verschillende biomen. Je komt meer te weten over het lot van verschillende majestueuze wezens, zoals de laatste walvis die geharpoeneerd is, de laatste adelaar die gekooid is of het laatste hert dat opgejaagd is. Aan jou de taak om de zielen van deze dieren te redden en de wereld weer tot leven te brengen. Elke nieuwe omgeving stelt Gaia voor nieuwe uitdagingen en beschrijft de laatste momenten van deze dieren voor hun climactische wedergeboorte.


Bron: Persbericht


© Game4Me


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page