top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Private Division brengt Hades fysiek naar PlayStation en Xbox

Private Division en Supergiant Games hebben een partnerschap aangekondigd om op 13 augustus een fysieke editie van Hades uit te brengen voor PS5, PS4, Xbox One en Xbox Series X. Hades is een game waarin spelers zich door de verraderlijke onderwereld uit de Griekse mythologie een weg naar de vrijheid moeten vechten.


De winkelversie van Hades is perfect voor verzamelaars, want deze editie bevat bonusvoorwerpen zoals een code die kan worden ingewisseld voor een digitale download van de Hades Original Soundtrack. Deze soundtrack omvat twee en een half uur aan muziek door de bekroonde componist Darren Korb, met vocalen van Ashley Barrett. Bovendien bevatten de fysieke exemplaren een handboek met levendige tekeningen van de verschillende bewoners van Hades, van de hand van Jen Zee, de met een BAFTA Award bekroonde art director van Supergiant Games. Tot slot heeft de eerste oplage van de fysieke versies voor PlayStation en Xbox een unieke cover met opvallende details van metaalfolie in de afbeelding, perfect voor wie een uniek stuk wil toevoegen aan zijn of haar gameverzameling.

Als je Hades op PS5 en Xbox Series X|S speelt, levert dat een technische boost op, waarbij alle actie in 4K en met een beoogde 60 fps in beeld wordt gebracht. De Xbox One- en PS4-versies van de game draaien op 1080p bij een beoogde 60 fps. Daarnaast biedt Hades verbeterde controller-trillingen en verlichting op de PlayStation®5 DualSense-controller. Alle PS4-versies van Hades, zowel fysiek als digitaal, bevatten een gratis upgrade naar de digitale PS5-versie. De Xbox-versies van Hades ondersteunen Smart Delivery, waardoor je toegang hebt tot zowel de Xbox One-versie als de Xbox Series X|S-versie.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page