top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Pre-orders voor Twin Mirror zijn nu beschikbaar op PS4 en Xbox One

DONTNOD Entertainment heeft aangekondigd dat pre-orders voor Twin Mirror nu live zijn op PS4 en Xbox One. Spelers die de game pre-orderen op PS4 ontvangen een dynamisch thema dat is geïnspireerd op hoofdpersonage Sam Higgs uit de game.


Dit nieuwe verhalende avontuur is samen met Shibuya Productions geproduceerd en is sinds 15 september 2020 beschikbaar voor pre-order op de Epic Games Store. Iedereen die de game vooruitbesteld op dit platform, ontvangt de originele Twin Mirror-soundtrack als digitale pre-orderbonus.

Op 1 december duiken Twin Mirror-spelers in het leven van Sam Higgs en gaan ze de mysteries rond Basswood en zijn inwoners onderzoeken. Als voormalig onderzoeksjournalist heeft Sam Higgs meerdere analytische vaardigheden ontwikkeld die in de game worden vertegenwoordigd door de Mind Palace, een plek waar spelers meerdere aspecten van zijn persoonlijkheid zullen ontdekken.


Dankzij de unieke gameplay mechanics die het verhaal ondersteunen, is Sam's Mind Palace een veilige ruimte waar de hoofdrolspeler zichzelf kan zijn zonder druk of oordelen. Spelers kunnen het verleden van Sam induiken en getuige zijn van zijn herinneringen tijdens flashbacks.


Sams unieke geest, zowel logisch als analytisch, kan soms de gevoelens van zijn kennissen kwetsen. Dat is het moment waarop de Double in het spel komt - een personage die alleen Sam kan zien met een meer empathische en sociale voorstelling van zichzelf. Sam kan altijd op deze bondgenoot vertrouwen om hem door sociale interacties te leiden en door een samenleving te navigeren die singulariteit soms afwijst. Gaandeweg zullen spelers voor drastische keuzes komen te staan met grote gevolgen voor hoe het verhaal zal verlopen. Naar wie moet je luisteren? Wie kun je vertrouwen? Welke stem zal Sam - geconfronteerd met zijn eigen twijfels - besluiten te volgen in zijn zoektocht naar de waarheid? Sommige van zijn beslissingen zullen een enorme impact hebben op het verhaal.


Bron: Persbericht


© Game4Me


Comments


bottom of page