top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Powerwash Simulator verschijnt op 14 juli

Square Enix Collective en FuturLab maken bekend dat Powerwash Simulator, de game die nu nog in Vroegtijdige Toegang op Steam staat, op 14 juli verschijnt voor Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10, en diezelfde dag ook een volledige release op Steam krijgt.

Powerwash Simulator laat spelers hun zorgen wegspoelen met het rustgevende geluid van water dat onder hoge druk wordt weggespoten. Spelers kunnen hun eigen power washing-bedrijf opbouwen en elk spikkeltje vuil dat ze maar vinden wegspuiten. Powerwash Simulator geeft een unieke draai aan het simulatorgenre door te focussen op ontspanning en escapisme.


Na een succesvol jaar in Vroegtijdige Toegang op Steam, kunnen binnenkort ook spelers op Xbox en Windows 10 hun eigen power washing-bedrijf opbouwen en uiteenlopende schoonmaakklussen uitvoeren in de stoffige stad ‘Muckingham’. De game levert verfrissend vermaak voor alle soorten gamers, voor het eerst ook op Xbox-systemen. Square Enix Collective en FuturLab zullen de ervaring de komende tijd blijven verrijken en uitbreiden met regelmatige updates en heel veel meer!


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page