top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Porsche rijdt de donkere toekomst van Cyberpunk 2077 in!

De Cyberpunk 2077 Porsche 911 Turbo, die voor het eerst werd getoond in de nieuwste aflevering van de online show Night City Wire, zal in de game worden verwerkt als een uniek en volledig bestuurbaar voertuig. De Porsche 911 Turbo is gebaseerd op de modellenreeks die in 1974 voor het eerst werd gelanceerd. Het voertuig is verbonden met één van de hoofdpersonages van de game: rebel-rockerboy Johnny Silverhand, gespeeld door Keanu Reeves. Het iconische voertuig behoudt zijn klassieke look uit 1977 en is zorgvuldig nagebouwd en aangepast door concept en vehicle artists van CD PROJEKT RED met behulp van schetsen, foto's en fotogrammetrie. Het model is aangepast aan de realiteit van 2077 door de toevoeging van onder meer een lidar aan de voorkant, een set sensoren en elementen om het voertuig vanuit de lucht te identificeren en elektronische spiegels met monitoren in het voertuig.


Naast de 911 Turbo die in de game verschijnt is er een levensechte en volledig operationele versie van de Johnny Silverhand-variant gemaakt. Deze auto zal van 15 tot en met 22 oktober te zien zijn buiten het Porsche Museum in Stuttgart. De gereconstrueerde Porsche 911 is ook te zien in een reclamespotje op locatie en vertelt het verhaal van een auto die een mysterieuze band met de vorige eigenaar heeft.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 19 november 2020 voor PC, PS4 en Xbox One. De game zal ook speelbaar zijn op Xbox Series X en PlayStation 5 zodra deze consoles verkrijgbaar zijn. Op een later tijdstip komt er een gratis upgrade voor Cyberpunk 2077-bezitters, waarbij volledig wordt geprofiteerd van de volgende generatie hardware. Deze upgrade wordt dan beschikbaar gemaakt voor bezitters van de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game.


Bron: Persbericht


® Game4Me

Comments


bottom of page