top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Pokemon Legends Arceus nu verkrijgbaar

Pokémon Trainers kunnen zich opmaken voor een gloednieuw avontuur vol mysteries en ontdekkingen in de regio Hisui. Deze regio vormt het toneel voor Pokémon Legends: Arceus, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor Nintendo Switch-systemen.


Pokémon Legends: Arceus neemt Trainers mee naar de regio Sinnoh uit een ver verleden, toen deze nog Hisui heette en mensen en Pokémon zelden in goede harmonie met elkaar leefden. Spelers storten zich in een avontuur waarbij ze door het vangen, bestuderen en onderzoeken van de wilde Pokémon die daar wonen, de eerste Pokédex van de regio proberen te voltooien.​ Hisui is rijk aan natuur en midden in de regio torent Mount Coronet, waardoor Hisui met niets te vergelijken valt wat Trainers eerder ervaren hebben.

Als lid van het Galaxy-expeditieteam verblijven spelers in Jubilife Village, een bruisende nederzetting die als basis dient voor de missies van het team. Wanneer Trainers een opdracht of een verzoek krijgen, gaan ze vanuit de nederzetting op pad om een van de verschillende gebieden van de regio Hisui te verkennen. Na afloop van hun onderzoekswerkzaamheden keren Trainers terug naar Jubilife Village om zich voor te bereiden op de volgende opdracht. Telkens wanneer Trainers vanuit Jubilife Village op expeditie gaan, is hun eerste stopplaats een van de basiskampen die als buitenpost dienen voor hun onderzoek. Deze basiskampen zijn meer dan alleen het startpunt. Trainers kunnen hier tijdens een expeditie stoppen om uit te rusten, er hun Pokémon laten herstellen of een werkbank van het basiskamp gebruiken om items te maken.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page