top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

PGA TOUR 2K23 is nu wereldwijd beschikbaar en brengt spelers "More Golf. More Game."

Vandaag heeft 2K aangekondigd dat PGA TOUR 2K23, het nieuwste deel in de golfsimulatie-videogame franchise van HB Studios, nu wereldwijd verkrijgbaar is op Ps5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. Met PGA TOUR-icoon en all-time sport topper Tiger Woods als cover atleet, PGA TOUR 2K23 viert Woods' nalatenschap door hem te introduceren als zowel een speelbare in-game pro als een Executive Director die het ontwikkelteam van de game adviseert.



PGA TOUR 2K23 bevat verschillende nieuwe toevoegingen en verbeteringen die veteranen van de franchise, toegewijde PGA TOUR-fans en gewone golfers zeker zullen plezieren:

  • Bestuur de pro's - Woods staat aan het hoofd van een reeks van meer dan 14 mannelijke en vrouwelijke speelbare pro's bij de start*, waaronder Justin Thomas, Xander Schauffele, Lexi Thompson, Tony Finau, Lydia Ko, Collin Morikawa, Will Zalatoris, Brooke Henderson, Jon Rahm, Justin Rose, Rickie Fowler en meer. Spelers kunnen de tee box betreden als een van de pro's in Exhibition, multiplayer en Divot Derby play, of het tegen hen opnemen in de PGA TOUR MyCAREER modus. Naast de profs keren ook de presentatoren en het commentatorenteam terug, met de toevoeging van de Engelse golfpro en omroepster Henni Koyack.

  • Behaal PGA TOUR pro-status - In MyCAREER wacht zowel amateurs als pro's een plek aan de top van het klassement. Spelers kunnen een eigen MyPLAYER aanmaken, beginnen in de Q-School, een plek verdienen op de Korn Ferry Tour en zich opwerken tot PGA TOUR pro-status, waarbij ze het opnemen tegen de pro's op enkele van de meest uitdagende en populaire banen in de jacht op FedExCup-glorie. Er is ook een optie om direct naar de PGA TOUR pro-status te gaan.

  • Celebrity Shot! – NBA-iconen en fanatieke golfliefhebbers Michael Jordan en Steph Curry zijn bij de lancering beschikbaar om hun vaardigheden van het hardwood naar de fairway te brengen. Jordan is beschikbaar als onderdeel van het Michael Jordan Bonus Pack, terwijl Curry beschikbaar is als gratis bonuscontent voor alle spelers op alle platforms**.

  • Tee Off met de Topgolf modus - De introductie van de Topgolf modus biedt een unieke single- of multiplayer party-ervaring die het populaire golf entertainment fenomeen nabootst, waar spelers kunnen mikken op doelen en proberen de hoogste score te behalen.

  • Speel op jouw manier - MyPLAYER is uitgebreider dan ooit, met nieuwe spelersarchetypes en skill tree's. Spelers kiezen de stijl die het beste bij hen past, van een long-driving power hitter tot een short game expert. De custom club fitting zorgt voor nog meer personalisatie, waardoor unieke maar evenwichtige combinaties van clubattributen mogelijk zijn. Nieuwe optionele, verbruikbare golfballen geven bepaalde eigenschappen een boost, maar zijn zo uitgebalanceerd dat ze op andere eigenschappen nadelig uitpakken, terwijl spelers ook kunnen kiezen voor een onbeperkt aantal standaardballen zonder unieke eigenschappen. Naast de terugkerende analoge stick swing, is er ook een drie-klik swing optie beschikbaar voor een extra mate van personalisatie, zodat spelers kunnen spelen zoals ze willen.

  • Swing in stijl - MyPLAYER-personalisatie keert terug, en spelers kunnen hun MyPLAYERS net als Tiger uitrusten met kleding en uitrusting van Nike Golf, TaylorMade en Bridgestone Golf. Er zijn nog meer kledingopties beschikbaar van gelicentieerde merken, waaronder adidas, Callaway Golf, FootJoy, Malbon Golf, Nike Golf, PUMA, Titleist, TravisMathew en meer***. Clubs en ballen van merken als Bridgestone Golf, Callaway Golf, COBRA, Mizuno, Odyssey Golf, PING, Scotty Cameron, TaylorMade, Titleist en Wilson zijn beschikbaar om de golftassen van de spelers aan te kleden.

  • Geniet van levensechte banen of test je creativiteit - Spelers kunnen bij de lancering 20 gelicentieerde banen ervaren. Tot de nieuwe toevoegingen behoren de South Course van Wilmington Country Club, The Renaissance Club, St. George's Golf and Country Club en meer. Pebble Beach Golf Club, Spyglass Hill, Torrey Pines North en South Courses en meer zullen na de lancering op alle platforms beschikbaar zijn als gratis bonuscontent. De toonaangevende Course Designer keert ook terug en biedt spelers de mogelijkheid om hun droombanen te bouwen en te delen met een wereldwijde online community****.

  • De Lifestyle belichamen - Cultureel relevante partners, waaronder het grootste en meest invloedrijke digitale sport-, entertainment- en lifestyle multimediamerk Barstool Sports, trick shot video megasterren Dude Perfect, en premium lifestyle merk en gaming organisatie 100 Thieves zullen vertegenwoordigd zijn in PGA TOUR 2K23 post launch bonus content.

  • ‘Tis the Season – Het nieuwe Seasons live services model zorgt ervoor dat spelers maandenlang kunnen swingen met swag, met nieuwe gear en doelen om te bereiken. Seizoen 1 bevat kleding van Black Quail en Hugo Boss.

  • We zien je in the Clubhouse - PGA TOUR 2K23 bevat ook de terugkeer van de Clubhouse Pass, inclusief nieuwe uitrusting en kledingbeloningen van Malbon en TaylorMade. Clubhouse Pass zal beschikbaar zijn in drie niveaus: Clubhouse Pass (gratis), waarmee spelers op gezette tijden gratis beloningen kunnen vrijspelen, Clubhouse Pass Premium (€ 9,99/seizoen), waarmee spelers voor elk level beloningen kunnen verdienen, en Clubhouse Pass Premium Plus (€ 19,99/seizoen), waarmee spelers de eerste 20 levels kunnen overslaan en die beloningen kunnen ontvangen.

  • Train voor de TOUR - Het speltype Training biedt meerdere manieren om vaardigheden te ontwikkelen, waaronder swingkalibratie, lessen, chippen, een driving range en een putting green. Tutorials helpen beginnende spelers in het spel te komen, terwijl doorgewinterde spelers herinneringen en mogelijkheden krijgen om aan hun vaardigheden te werken.

  • Hou een Tee-party - Ook de online multiplayerfuncties keren terug in PGA TOUR 2K23. Online Societies moedigen spelers aan om met vrienden te strijden voor aangepaste toernooien en volledige seizoenen, met unieke regels en toegangsvoorwaarden.

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page